Baristas
Ani acumulați de experiență
Ore preparând cafeaua ta

Despre noi - Haute Cup Constanta

Haute Cup și-a deschis porțile în Constanța in anul 2013.
Cafeaua de specialitate este în sine o călătorie – de la fermierul de cafea la cumpărarea cafelei verzi potrivite, prăjirea ei de către profesioniști, pregătirea de către un barista și savurarea ei de către entuziaștii de cafea. Ne-am dorit să oferim o experiență unică băutorilor de cafea și astfel a apărut cafeaua Haute Cup în anul 2013 în Constanța și tot ce ne doream era să contribuim cât mai mult la experiența finală de cafea a tuturor celor care ajungeau să ne cunoască.

Am continuat acest drum deschizând prăjitoria de cafea pentru că asta a însemnat să controlăm procesul complet, începând cu selecția boabelor verzi atât pentru locațiile noastre, dar și pentru pasionații de cafea care doresc să cumpere cafea de specialitate pentru acasă sau la birou. 8 ani mai târziu, am acumulat mult know-how, lucrăm cu profesioniști care apreciază cafeaua la aceleași standarde și reinvestim constant în concept pentru a duce mai departe călătoria cafelei from bean to cup.

Ne-am specializat în prepararea cafelei, prăjirea ei și consultanța pentru cei ce cumpără cafea de la noi și o folosesc acasă, la birou sau în propria locație.

Livrăm în toată țară atât pentru acasă, cât și pentru segmental HORECA, la cel mult 5 zile de la data prăjirii.
Pentru oferte personalizate nu ezitati sa ne contactati la business@hautecup.ro.