ONLINE SHOP - HAUTE CUP

If you want to learn more about us and our products, you’re in the right place. Read to learn about our business and products.

DESPRE

DIRECT DIN PLANTATIE

Importăm cafea verde din toate colțurile lumii, alegem doar soiurile cele mai bune, ceea ce ne permite să le prăjim light spre mediu, tocmai pentru a le evidenția aromele specifice oferind astfel o experianta unica.

PROASPAT PRAJITA

Cafelele noastre sunt proaspat prajite cu un prăjitor german, Probat, acesta fiind considerat unul din cele mai bune prăjitoare din lume. Know-how-ul l-am dobândit in urma cursurilor de specialitate din Londra și București și prin ani de experiență.

PENTRU ACASA SAU LA BIROU

Cafelele noastre sunt atent selectionate si importate direct din plantatiile de cafea. Suntem un magazin online ce va ofera o cafea de specialitate proaspat prajita si atent selectionata din cele mai renumite regiuni ale lumii.

MORE THAN

#COFFEE

ABONAMENTE DE CAFEA

Venim noi la tine cu cafeaua si pe care ti-o doresti. Am creat special pentru tine Abonamentele personalizate de cafea avand in minte asteptarile clientilor nostrii. Pachetele noastre de servicii complete includ cafeaua si livrarea.
Selectionam atent produsele si le livram.

ECHIPAMENTE DE CAFEA

Va oferim accesorii moderne de o calitate superioara si o gama de varietate mare la un pret accesibil. Comanda online echipamente pentru cafenea.
Prin intermediul site-ului nostru, cafeaua Dumneavoastra va beneficia de echipamente si accesorii de calitate superioara si la un pret accesibil.

Alatura-te noua intr-o calatorie intensa a aromelor si transforma bautul ceaiului intr-o experienta de neuitat. Cu o gama variata si arome unice din toate colturile lumii, magazinul online HAUTE CUP iti ofera posibilitatea de a alege din gama larga de produse naturale de ceaiuri si infuzii pentru placeri unice si momentele tale speciale.

HAUTE CUP și-a dechis porțile în Constanța in anul 2013.

De atunci am continuat să îmbunătățim conceptul, să diversificăm gama de produse oferite și să ne mărim paleta de servicii oferite. Am deschis și prajitoria Haute Cup din pasiune și din dorința de a oferi un produs premium, cafea de specialitate selectionata atent si prajita cu grija.

Astfel, după 6 ani de zile, afacerea s-a maturizat, ne-am găsit un loc pe piața locală și ne-am făcut un nume la nivel național. Calitatea produselor, seriozitatea și atenția indreptata catre client ne definesc. Folosim exclusiv ingrediente premium, investim constant in know how, in dezvoltarea profesionala a personalului si in aparatura de ultima generatie, iar telul nostru din punct de vedere al calitatii este mai degraba o obsesie, de care suntem foarte mandri.