Haute Cup - Politica de confidențialitate

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

SC Triple A Coffee Distribution SRL cu sediul social in Romania, judet Constanta, Constanta, bd. I.C. Bratianu nr. 45, corp 16 si societatile sale afiliate („noi”) se angajeaza sa va respecte confidentialitatea. Prezenta politica de confidentialitate descrie modul in care utilizam, distribuim, protejam si prelucram, in calitatea noastra de operatori de date, datele dumneavoastra cu caracter personal (astfel cum sunt definite mai jos) pe durata utilizarii de catre dumneavoastra a siteului nostru.
Prezenta politica de confidentialitate a fost redactata tinand cont de Regulamentul General privind Protectia Datelor („GDPR”). Ne angajam sa respectam GDPR in toate operatiunile de prelucrare a datelor in spatiul economic european si in orice alte cazuri in care se aplica.
Site-urile nu sunt destinate copiilor si nu colectam in cunostinta de cauza date referitoare la copii.
Este posibil sa furnizam note de informare suplimentare in anumite ocazii cand colectam sau prelucram date cu caracter personal despre dumneavoastra. Aceste note suplimentare trebuie citite impreuna cu aceasta Politica de Confidentialitate.

 

Ce date cu caracter personal putem colecta

„Date cu Caracter Personal” se refera la orice informatii care pot fi utilizate, singure sau in combinatie cu alte informatii, pentru a va identifica. Putem colecta date cu caracter personal care va privesc dupa cum urmeaza:
• Pentru a crea un cont, solicita informatii sau participa la un concurs, o promotie sau o cercetare de piata, sau pentru a cumpara un produs sau un serviciu de la noi, este posibil sa ne comunicati prenumele, numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare si de facturare. De asemenea, in mod exceptional, anumite date cu caracter personal precum CNP ar putea fi necesare in functie de tipul de concurs / promotie / sau joc la care participati.
• In cazul in care lasati un comentariu pe una dintre paginile platformei noastre de social media (e.x. o intrebare despre produsele noastre pe pagina noastra de Facebook), este posibil sa colectam respectivul comentariu, inclusiv orice Date cu Caracter Personal continute de acel comentariu (e.g., prenumele, numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, alte date cu caracter personal pe care le puteti furniza in acest proces).
• Site-ul poate colecta, de asemenea, in mod automat informatii despre browser-ul sau dispozitivul mobil utilizat de dumneavoastra. Este posibil sa utilizam cookie-uri, web beacons si tehnologii similare pentru a ne ajuta sa intelegem activitatea dumneavoastra pe site. Datele pe care le colectam automat includ tipul de browser web sau dispozitiv mobil, sistemul dumneavoastra de operare, adresa dumneavoastra de IP, URL-ul paginii de destinatie si site-ul web de referinta, ora si data utilizarii Site-urilor si termenii de cautare utilizati de dumneavoastra pentru a ajunge la Site-uri. Pentru mai multe informatii despre cookie-urile si tehnologiile similare pe care le utilizam pe Site-uri, va rugam sa consultati Politica noastra privind Cookie-urile.

De asemenea, colectam, utilizam si distribuim date agregate precum datele statistice sau demografice in diferite scopuri. „Date agregate” se refera la informatii care pot rezulta din Datele dumneavoastra cu Caracter Personal dar care nu vor dezvalui in mod direct sau indirect identitatea dumneavoastra, e.g., date agregate referitoare la toti vizitatorii Site-ului nostru.

 

Cum utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal

• Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, Societatea are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează Clienţii săi.

• Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor privind situatia Contului lor, informarea Clientilor privind evoluția și starea Comenzilor, evaluarea Produselor ți Serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a Produselor şi Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare

• Prin completarea datelor din formularul de creare de Cont şi/sau de Comandă, Clientul declară şi accepta necondiţionat ca datele sale personale sa fie incluse în baza de date a Societăţii şi işi dă acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de către Societate pentru desfăşurarea şi/sau derularea de către Societate a propriei activităţi, conform notificării de prelucrare a datelor cu caracter personal având ca titular pe Societate.

• Prin citirea Documentului, Clienţii confirmă că au luat la cunoştinţă de faptul că le sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

• Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate şi expediate la adresa Societăţii vă puteti exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dreptul de a vi se confirma faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate.

 

Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2019.

Cum comand | Politica confidentialitate | Termeni si conditii | Politica retur