Profil gustativ: Note de zahar brun, ciocolata si caramel.
Aciditate: 1/5
Corp: 4/5
Retrogust: 4/5
Tipul de preparare recomandată: Ibrik, Espresso, Filtru
Potrivit pentru: Chemex, AeroPress, French Press, Syphon, Espressor de cafea automat
Recoltare: Noiembrie 2022 – Aprilie 2023
Înălțimea de cultivare: 1.100m
Regiunea plantației: Minas Gerais
Plantație/Zona: Dona Nenem Fazenda
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Red Catuai, Yellow Catuai, Yellow bourbon
Procesare: Pulped Natural
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Reviews
There are no reviews yet.