Profil gustativ: Note de ciocolata si fructe de padure, cu o duceata intensa.
Aciditate: 2/5
Corp: 3/5
Retrogust: 4/5
Tipul de preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibrik
Potrivit pentru: Syphon, AeroPress, Chemex, Espressor de cafea automat, French Press
Recoltare: Noiembrie 2022 – Aprilie 2023
Înălțimea de cultivare: 1050 – 1250m
Regiunea plantației: Patrocínio Cerrado
Plantație/Zona: Miaki
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Yellow Bourbon
Procesare: Pulped Natural
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Cel mai probabil nu vor avea gust de fermentat. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.