Grija cu care José Adilson Borges isi produce loturile este evidentă în delicioasele produse naturale anaerobe pe care le produce. Cafelele sale sunt bine structurate și complexe. Cafeaua de specialitate Brazilia Ruby da Serra este o cafea cu o aciditate scăzută ce acompaniază corpul pronunțat și consistent. Datorita procesarii natural anaerobe, rezultatul este o cafea deosebita, cu note de piersici, mango, caise si zmeura.
Profil gustativ: O dulceața plăcută, aciditate scazuta cu un gust fructat complex.
Aciditate: 2/5
Corp: 4/5
Retrogust: 4/5
Tipul de preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibrik
Potrivit pentru: Syphon, AeroPress, Chemex, Espressor de cafea automat, French Press
Recoltare: Decembrie 2021 – Martie 2022
Înălțimea de cultivare: 1.150m
Regiunea plantației: Mantiqueira
Plantație/Zona: Sitio de Serra
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Ruby
Procesare: Anaerobic Natural
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Reviews
There are no reviews yet.