Cafeaua de specialitate Columbia Castillo El Encanto este o cafea cu adevarat complexa. Este foarte, foarte dulce, cu note de martipan si cu o aciditate asemanatoare zmeurei. Corpul este usor si lin, iar in incheiere vei avea parte de un retrogust intens cu arome de coniac si ciocolata.
Profil gustativ: O dulceața plăcută, aciditate data de notele de zmeura si un retrogust de coniac și ciocolată.
Aciditate: 4/5
Corp: 5/5
Retrogust: 5/5
Tipul de preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibrik
Potrivit pentru: Syphon, AeroPress, Chemex, Espressor de cafea automat, French Press
Recoltare: Septembrie 2020 – Ianuarie 2021
Înălțimea de cultivare: 1.400 – 1.800m
Regiunea plantației: Columbia
Plantație/Zona: El Encanto
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Castillo
Procesare: Extended Fermentation
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Cel mai probabil nu vor avea gust de fermentat. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Reviews
There are no reviews yet.