Cafeaua de specialitate El Salvador Madonna Finca la Joya este o cafea echilibrata, cu o aciditate placuta si un corp intens. Notele de nuci si ciocolata sunt perfect acompaniate de arome delicate de bargamota si hibiscus.
Profil gustativ: Aciditate plăcută, corp inens, note de nuci, ciocolata, bergamota si hibiscus.
Aciditate: 3/5
Corp: 4/5
Retrogust: 3/5
Tipul de preparare recomandată: Espresso, Ibrik, Filtru
Potrivit pentru: French Press, AeroPress, Chemex, Espressor de cafea automat sau Cafetieră
Recoltare: Decembrie 2020 – Mai 2021
Înălțimea de cultivare: 1.250m
Regiunea plantației: Jalapa, Guatemala
Plantație/Zona: El Joya Estate
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Bourbon
Procesare: Washed
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Cel mai probabil nu vor avea gust de fermentat. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.