Ethiopia Aricha este un exemplu de procesare naturala impecabila. In parte datorita microclimatului zonei, cat si a metodelor traditionale de procesare aceasta prezinta un corp rotund, o aciditate placuta si un retrogust de durata. Regasim note de ciocolata si fructe de padure.
Profil gustativ: Ciocolata si fructe de padure
Aciditate: 3/5
Corp: 4/5
Retrogust: 4/5
Tipul de preparare recomandată: Espresso, Ibrik, Filtru
Potrivit pentru: French Press, AeroPress, Chemex, Espressor de cafea automat sau Cafetieră
Recoltare: Noiembrie 2021 – Ianuarie 2022
Înălțimea de cultivare: 2.150m
Regiunea plantației: Yirgacheffe
Plantație/Zona: Aricha Washing Station
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: JARC
Procesare: Natural
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Reviews
There are no reviews yet.