Cafeaua de specialitate Ethiopia Guji este o cafea atipic africana, cu o aciditate dulce, ce prezinta note de grepfruit rosu si portocala zemoasa. Are un corp delicat si un post gust lung, in care gasim note de ciocolata.
Profil gustativ: o cafea aticipa pentru aceasta regiune, Ethiopia Guji este imbina armonios notele citrice cu o dulceata de fundal surprinzatoare.
Aciditate: 2/5
Corp: 3/5
Retrogust: 4/5
Tipul de preparare recomandată: Ibrik, Espresso, Filtru
Potrivit pentru: Chemex, AeroPress, French Press, Syphon, Espressor de cafea automat
Recoltare: Decembrie 2020 – Martie 2021
Înălțimea de cultivare: 1.800 – 2.200m
Regiunea plantației: Guji, Ethiopia
Plantație/Zona: Tero Farm
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Heirloom
Procesare: Washed
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Cel mai probabil nu vor avea gust de fermentat. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.