Profil gustativ: Note de ceai negru, bergamota, ciocolata neagra si afine.
Aciditate: 3/5
Corp: 3/5
Retrogust: 5/5
Tipul de preparare recomandată: Ibrik, Espresso, Filtru
Potrivit pentru: Chemex, AeroPress, French Press, Syphon, Espressor de cafea automat
Recoltare: Octombrie 2022 – Ianuarie 2023
Înălțimea de cultivare: 2.200m
Regiunea plantației: Yirgacheffe
Plantație/Zona: Halo Beriti
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: JARC
Procesare: Natural
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.