Cafeaua de specialitate Guatemala El Cerrito este o cafea cu o aciditate placuta ce evidentiaza note de migdale prajite si ciocolata. Are un corp plin, rotund si un retrogust pronuntat de ciocolata cu lapte.
Profil gustativ: o cafea dulce, corp intens, aciditate blândă cu note de ciocolată si smochine.
Aciditate: 3/5
Corp: 4/5
Retrogust: 4/5
Tipul de preparare recomandată: Espresso, Ibrik, Filtru
Potrivit pentru: Chemex, Espressor de cafea automat sau Cafetieră, French Press, AeroPress
Recoltare: Decembrie 2020 – Aprilie 2021
Înălțimea de cultivare: 1.650m
Regiunea plantației: Faijanes
Plantație/Zona: El Cerrito
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Caturra
Procesare: Fully washed
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Cel mai probabil nu vor avea gust de fermentat. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.