Familia Haller produce cafea de doua generatii, iar ferma isi ia numele de la padurea de cedri plantata de acestia in cadrul fermei. Fiul a inceput un parteneriat cu cei de la Rosma Coffeelands. Echipa Rosma castiga frecvent competitiile Cup of Excelence, iar devotamentul lor pentru cafeaua de specialitate este evident in fiecare lot produs. Guatemala Palmira este o cafea echilibrata, cu o aciditate usoara, corp rotund si un retrogust placut. Regasim note de cirese, ciocolata neagra, alune de padure si lamaie.
Profil gustativ: cirese, ciocolata neagra, alune de padure si lamaie.
Aciditate: 2/5
Corp: 4/5
Retrogust: 4/5
Tipul de preparare recomandată: Espresso, Ibrik, Filtru
Potrivit pentru: Chemex, Espressor de cafea automat sau Cafetieră, French Press, AeroPress
Recoltare: Noiembrie 2021 – Aprilie 2022
Înălțimea de cultivare: 1.600m
Regiunea plantației: Huehuetenango
Plantație/Zona: Cedros de Palmira
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Caturra, Bourbon
Procesare: Fully washed
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Reviews
There are no reviews yet.