Profil gustativ: Note de trandafiri, fructe de padure, mango si caramel.
Aciditate: 4/5
Corp: 3/5
Retrogust: 5/5
Tipul de preparare recomandată: Ibrik, Filtru, Espresso
Potrivit pentru: Syphon, AeroPress, French Press, Chemex, Espressor de cafea automat
Recoltare: Octombrie 2022 – Decembrie 2023
Înălțimea de cultivare: 2.000 m
Regiunea plantației: Kiambu, Central Kenya
Plantație/Zona: Komothai
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: SL-28, SL-34, Ruiru 11
Procesare: Fully Washed
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Cel mai probabil nu vor avea gust de fermentat. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.