Cafeaua de specialitate Mexic El Chorro este o cafea echilibrata cu note florale, o dulceata placuta si o aciditate care completeaza perfect buchetul. Are un corp delicat si un retrogust surprinzator. Regasim note de citrice, ceai negru si ciocolata.
Profil gustativ: O dulceața plăcută, aciditate medie cu un note de citrice, ceai negru si ciocolata.
Aciditate: 3/5
Corp: 4/5
Retrogust: 3/5
Tipul de preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibrik
Potrivit pentru: Syphon, AeroPress, Chemex, Espressor de cafea automat, French Press
Recoltare: Decembrie 2020 – Martie 2021
Înălțimea de cultivare: 1.600 – 1.800m
Regiunea plantației: Mexic
Plantație/Zona: El Ciapas
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Bourbon, Caturra, Catimor
Procesare: Washed
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Cel mai probabil nu vor avea gust de fermentat. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.