Cafea Nicaragua Finca la Pavona

45,00 lei160,00 lei TVA inclus

Nicaragua Finca La Pavona este o cafea cu o aciditate lejera si un corp intens. Regasim note de caramel si vanilie imbinate perfect cu un retrogust de ciocolata.

Tip Cafea: Boabe

Ferma: Finca Los Andes, La Pavona

Altitudine: 1.100-1.300 m

Perioada de recoltare: Noiembrie – Februarie

Metoda de procesare: hand-picked, hand-pulped, washed,sun dried, fermented

Varietate Arabica: Red Catuai, Caturra, Paca

Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Cantitate

1 Kg, 250 g, 500 g

Tip Cafea

Cafea Arabică

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Nicaragua Finca la Pavona”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Echipamente de Cafea oferite de Haute Cup Constanta
Echipamente de Cafea

Va recomandam urmatoarele metode de preparare:

Chemex: Metoda de preparare similara filtrului. Se foloseste un filtru gros de hartie care nu permite uleiurilor din cafea sa ajunga in ceasca. Rezultatul obtinut este o cafea fina, unde sunt evidentiate notele florale si fructate

V60: Numele de V60 reflecta unghiul conic de 60 de grade al filtrului. Ca si in cazul Chemex-ului, aceasta metoda ne aminteste de cafeaua la filtru. Diferenta consta in filtrul subtire pe care il utilizam in aceasta metoda de preparare, permitand astfel uleiurilor din cafea sa ajunga in ceasca. Prin metoda V60 rezulta o cafea cu arome perfect echilibrate.

French Press: French Press-ul utilizează un piston pentru a presa și extrage toate uleiurile și aromele existente în cafea. Amestecul este filtrat printr-o sită de metal sau oțel.

Aeropress: Similar French Press-ului, aceasta metoda de preparare prezinta insa diferente fundamentale. La acest procedeu folosim un filtru de hartie care inlatura majoritatea sedimentelor, iar presiunea aplicata in extragerea cafelei ii ofera o aroma mai intensa.

Syphon: Aceasta metoda ofera o experienta unica. Vei descoperi o cafea cu un corp pronuntat fara sedimente, clara si intensa.

Cold drip: O cafea cu un caracter dulce, evidentiat prin procesul indelungat de infuzie. Aceasta metoda ofera o aroma catifelata, o aciditate scazuta si o concentratie ridicata de cofeina.

Cold Brew: Un V60 rece.