Profil gustativ: Note de piersici, cirese si ciocolata neagra.
Aciditate: 2/5
Corp: 3/5
Retrogust: 5/5
Tipul de preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibrik
Potrivit pentru: Syphon, AeroPress, Chemex, Espressor de cafea automat, French Press
Recoltare: Octombrie 2022 – Mai 2023
Înălțimea de cultivare: 1.400 – 1.600m
Regiunea plantației: Boquete
Plantație/Zona: El Hortigal
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Typica
Procesare: Machine dried, sun dried, washed.
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Cel mai probabil nu vor avea gust de fermentat. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.