Sot si sotie, Alfonso Tejada Iberico si Karim Rosario Araoz Grandez au pus bazele cooperativei Monteverde in 2003. Ferma lor, Finca de Timbuyacu este piatra de temelie al acestui proiect, fiind o ferma model si statie de experimentare, oferind fermierilor din zona cursuri de management, productie si practici ecologice. Peru Timbuyacu este o cafea fructata, suculenta cu note de caramel, polemo, fructe de padure si citrice.
Profil gustativ: caramel, polemo, fructe de padure si citrice.
Aciditate: 2/5
Corp: 4/5
Retrogust: 4/5
Tipul de preparare recomandată: Ibrik, Espresso, Filtru
Potrivit pentru: Chemex, AeroPress, French Press, Syphon, Espressor de cafea automat
Recoltare: Martie 2021 – Septembrie 2022
Înălțimea de cultivare: 1.600m
Regiunea plantației: Amazonas
Plantație/Zona: Finca Timbuyacu
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Maragogype
Procesare: Fully washed
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Reviews
There are no reviews yet.