Profil gustativ: Note de ciocolata, caramel si papaia.
Aciditate: 3/5
Corp: 3/5
Retrogust: 4/5
Tipul de preparare recomandată: Espresso, Filtru, Ibrik
Potrivit pentru: Syphon, AeroPress, Chemex, Espressor de cafea automat, French Press
Recoltare: Decembrie 2022 – Februarie 2023
Înălțimea de cultivare: 1560m
Regiunea plantației: Chiapas, Union Juarez
Plantație/Zona: Muxbal
Compoziție: 100% Arabica
Varietate: Caturra, Catuai, Mondo Novo
Procesare: Washed, sun dried
Importăm exclusiv loturi de cafea de specialitate din recoltele anului în curs.
În general preferăm cafelele procesate prin spălare, însa dacă reușim să găsim boabe de cafea unde procesarea naturală a fost executată cum trebuie, le veți găsi în magazinul nostru de cafea. Cel mai probabil nu vor avea gust de fermentat. Prăjim boabele de cafea artizanal pe un Probatone P12, exclusiv în funcție de volumul de consum. Pentru cele mai bune rezultate recomandăm consumarea cafelei Haute Cup în prima lună de la data prăjirii. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Reviews
There are no reviews yet.