Termeni și Condiții www.hautecup.ro

1. Compania

Triple A Coffee Distribution SRL, persoana juridica cu sediul social in Bv. I.C. Bratianu, nr. 45, corp16, Constanta, CUI RO30790874, înregistrat la Registrul Comerțului sub numărul J13/2258/2012, avand cont bancar la Banca Transilvania, IBAN: RO15 BTRL RONC RT04 1275 0101, denumita in continuare si “compania”, “Haute Cup” sau “firma”. Triple A Coffee Distribution SRL este detinatoarea marcii “Haute Cup” conform Certificatului de inregistrare a marcii nr. 134559.

www.hautecup.ro este site-ul oficial al companiei Triple A Coffee Distribution SRL. Contact: email – contact@hautecup.ro, adresa poştală – Bv. I.C. Bratianu, nr. 45, corp16, Constanta

Prin accesarea și navigarea pe site-ului www.hautecup.ro, se acceptă în totalitate termenii şi condiţiile expuse mai jos. Utilizatorii site-lui vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile utilizării site-ului pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea site-ului.

2. Modificati ale Termenilor si Conditiilor

Triple A Coffee Distribution SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.hautecup.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, desi vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.
Utilizatorul site-ului www.hautecup.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și conditiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de catre Triple A Coffee Distribution SRL, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate. 

3. Informatii Generale

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însa uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tau. Clienții www.hautecup.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate produce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul www.hautecup.ro vor fi insoțite în momentul livrării de factură fiscală sau de bon fiscal. 

4. Precizari

Preturile sunt exprimate in moneda national LEU, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Haute Cup nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.
Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, Triple A Coffee Distribution SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.
Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Haute Cup poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. Haute Cup garanteaza calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. 

5. Drepturile de autor

Continutul Site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a Haute Cup.
Orice reproducere sau reprezentare chiar si partiala prin orice mijloace, realizata fara acordul scris, prealabil si expres al Haute Cup, Triple A Coffee Distribution SRL, este interzisa si ilicita. Nerespectarea acestei interdictii constituie o contrafacere sau un act de concurenta neloiala care angajeaza responsabilitatea civila si penala a autorului sau.

6. Definiții

Client: persoană fizică / persoană juridică care îşi face un Cont în Site şi efectuează o Comandă ori care efectuează o Comandă.
Cont: secţiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail şi o parolă, care permite Clientului transmiterea Comenzii în format electronic şi care conţine informaţii despre Client şi istoricul Clientului în Site.
Site – domeniul www.hautecup.ro şi subdomeniile acestuia;
Comandă: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între companie şi Client, prin care Clientul transmite companieii, prin intermediul Site-ului ori pe e-mail, la adresa contact@hautecup.ro intenţia sa de a beneficia de serviciile companiei prezentate pe site. Totodată, termenul de comandă include şi operaţiunea descrisă anterior intermediată printr-o convorbire la telefon, urmată de o confirmare a comenzii în scris, prin transmiterea unui mesaj de acceptare a comenzii.
Produse: orice produs oferit de companie, menţionat în comandă, care urmează a fi furnizat de către companie clientului, ca urmare a contractului încheiat.
Contract: reprezinta contractul la distanţă încheiat între companie şi client, fără prezenţa fizică simultană a companiei şi a clientului, prin intermediul site-lui, ca urmare a acceptării unei comenzi plasate de client pentru a beneficia de un anumit serviciu.
Continut: Site-ul este specializat in vanzarea online a produselor de cafea. Prezentul document stabileste conditiile contractuale aplicabile tuturor achizitiilor efectuate prin intermediul Site-ului www.hautecup.ro in baza si cu aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014 care transpun la nivel national prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Haute Cup isi rezerva dreptul de a modifica continutul, structura si modul de accesare a Site-ului in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si ofertele postate pe site si de propriile proceduri interne. Continuarea folosirii Site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse se considera acceptul clientului. In cazul modificarii prezentilor Termeni si Conditii, Haute Cup – Triple A Coffee Distribution SRL va informa Clientul/Cumparatorul cu privire la acest lucru, continuarea utilizarii Contului fiind posibila numai in conditiile acceptarii de catre acesta a noilor Termeni si Conditii.

Newsletter: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poşta electronică (e-mail) asupra Serviciilor / Produselor şi/sau a promoţiilor desfăşurate de companie într-o anumită perioadă.
Document: Termenii şi Condiţiile de faţă.
Tranzacţie: încasarea sau rambursarea unei sume, rezultată din prestarea unui serviciu de către companie, clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre companie, indiferent de modalitatea de livrare.
Taxa de livrare: suma pe care Clientul o datoreaza Vanzatorului ca urmare a livrarii la domiciliu a Produselor comandate prin intermediul Site-ului. Taxa de livrare este inclusa in pretul final al Comenzii.

7. Raspunderea contractuala

Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.
Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.
Acceptarea Termenilor și Conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzator din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online si/sau navigarea pe site.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform Comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea Bunurilor după livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora.
Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.
Haute Cup este exonerata de orice vina in cazul utilizarii Site-urilor si/sau al Continutului transmis catre un Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul Site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al companiei, atunci cand aceasta utilizare a Continutului poate sau produce pagube de orice natura Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.

Haute Cup nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
Serviciul va fi potrivit cerintelor Clientului;
Serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
Produsele/Serviciile obtinute gratis sau contra cost prin intermediul Serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Clientului;

Haute Cup nu este/nu poate fi facută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client pentru efectuarea on-line a plăţilor Serviciilor, incluzând dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de moneda nationala LEU ori diferite comisioane bancare practicate de unitatea respectivă. Responsabilitatea pentru această acţiune revine Clientului.

Cesionarea și subcontarctarea: Compania poate cesiona şi/sau subcontracta o terţă parte pentru Servicii ce ţin de onorarea Comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia. Spre exemplu, Clientul cunoaşte şi acceptă faptul că unele livrări de Produse se pot executa oricând prin intermediul unui prestator de servicii terţ. Societatea va fi intotdeauna responsabilă faţă de Client pentru toate obligatiile contractuale.

8. Facturarea și palata serviciilor/produselor

Preturile Produselor şi Serviciilor sunt cele afişate pe Site la momentul lansării unei Comenzi. Preţurile afişate în cadrul Site-ului includ T.V.A. conform legislaţiei în vigoare.
Preţul este achitat de Client cu ocazia plasării fiecărei Comenzi, prin intermediul Site-lui, utilizând mijloacele de plată on-line indicate de Site.
Preţul şi modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă, fiind afişate în ultima etapă a lansării Comenzilor. Societatea va emite către Client o factură pentru Produsele şi Serviciile prestate, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare.
Societatea va transmite Clientului factura aferenta Comenzii acceptate exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail menţionată de Client. Plata este considerata finalizata in momentul achitarii sumei reprezentantului firmei de curierat. In cazul in care clientul opteaza pentru ridicarea comenzii personal de la sediul indicat pe Site, acesta va putea efectua plata comenzii numerar sau cu cardul bancar. Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare.

9. Politica de Livrare

Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta. Transportul se asigură prin firma de curierat CURIER. Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către Haute Cup, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare. Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la client în termen de maximum 2 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii.

10. Calitatea si conținutul produselor livrate

Produsele furnizate de Societate prin intermediul Serviciilor executate sunt descrise în secţiunile specifice de pe Site. Totodată, o listă a ingredientelor folosite se găseşte şi pe ambalajul Produselor livrate Produsele furnizate sunt perisabile, beneficiând de o durată de valabilitate limitată, indicată ca atare pe etichetă / Produs. Produsele se vor păstra şi respectiv consuma în condiţiile indicate pe etichetă. În măsura în care aveţi orice fel de reclamaţie cu privire la calitatea Produselor livrate de Societate, vă rugăm să ne contactaţi în cel mai scurt timp posibil pentru a verifica problemele ridicate şi pentru a le remedia în mod corespunzător. Societatea va răspunde la orice reclamaţie formulată de Client, pe e-mail, într-un termen de maxim 48 ore. Triple A Coffee Distribution SRL (Haute Cup) nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Societate a oricarei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea Produselor dupa livrare.

11. Legea Aplicabila

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între Comerciant și Client în legătură cu raporturile decurgând din prezentul Contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente.

12. Inregistrarea ca utilizator

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru cu un simplu click pe butonul de Înregistrare disponibil pe pagina principală și parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării. Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și o parolă. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

13. Comunicari

In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii Triple A Coffee Distribution SRL dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace. Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.hautecup.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, Triple A Coffee Distribution SRL  rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

14. Dispozitii Finale

Acest site este deținut de către Triple A Coffee Distribution SRL , care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și Conditii.