Haute Cup Constanta - Cafea boabe de specialitate proaspat prajite local

DEVINO PARTENER HAUTE CUP

Vrem să colaborăm cu tine. Gama noastră variată de cafea de specialiate proaspăt prăjita in propria prăjitorie este in continua creștere.

WHOLESALE - B2B: Cafea pentru HoReCa

Scrie-ne pe business@hautecup.ro – suntem deschiși să discutăm, să testăm și să găsim cea mai bună varianta pentru locația ta.

Vrem sa ducem vestea cafelei noastre de specialitate mai departe și știm că nu o putem face singuri. Dacă ai un restaurant, o cafenea, un hotel sau orice business din Horeca și vrei să te diferențiezi servind o cafea de calitate, proaspăt prăjita, suntem aici pentru a te ghida.
Este important să știm căror clienți te adresezi, numărul lor, tipul de locație pe care îl ai si echipamentele pe care le deții – toate aceste informații ne ajuta sa îți recomandam tipul de cafea potrivita și cum să livrezi o experientă a cafelei de specialitate cu propria ta amprenta.

Cafele oferite de Haute Cup Constanta
DEVINO PARTENER HAUTE CUP
Procesul de parteneriat 50%

Felicitări – ai făcut deja primul pas!

Faptul că vizitezi pagina noastră dedicată pentru parteneri comerciali si sectorul Horeca ne dovedește că te găsești pe un drum bun.
Avem nevoie de parteneri sinceri, corecți si pe care ne putem baza. Seriozitatea si punctualitatea ne definesc in domeniul nostru de activitate – de aceea cerem si oferim promptitudine in sectorul horeca.

Serviciile pe care le oferim au ca scop obținerea a cat mai mulți parteneri serioși si loiali pe piața românească si menținerea acestora cat mai mult timp in portofoliul nostru de clienți.

Formular online pentru parteneriat.

    PROGRESUL TAU IN A DEVENII PARTENER HAUTE CUP
    Procesul de parteneriat 75%

    Felicitări – ai făcut al doi-lea pas!

    Completarea formularului online ne oferă o clasificare si procesare rapida a aplicației tale.